ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Kleurengel

Natuurlijke gelnagels met ProNails Gellak kleurengel

Op 12 06 2017 in

 

Een gedurfd statement, maar we zijn er bij ProNails écht van overtuigd. ProNails  Gellak is de beste kleurengel die momenteel op de markt te vinden is. De belangrijkste dingen om rekening mee te houden bij het zoeken van een kleurengel zijn perfecte uitharding en dekking, maar ook een product dat makkelijk en snel werkt. ProNails Gellak combineert die twee musts, en biedt je bovendien nog wat handige extraatjes. 

 

Perfecte dekking dankzij sterke pigmentatie

 

De ProNails Gellak kleurengels zijn allemaal sterk gepigmenteerd, wat wil zeggen dat ze veel kleurbestanddeeltjes hebben. Dankzij deze volle kleur dekken ze perfect in twee dunne laagjes. Elke nagelstylist weet dat je voor het aanbrengen van een kleur beter werkt in meerdere dunne laagjes dan één dikke. Maar dikwijls laat de dekking dan te wensen over. Niet zo met ProNails Gellak! Door de perfecte dekking in dunne lagen, kan je ook extreem natuurlijke gelnagels afleveren. 

Makkelijk aan te brengen en snelle uitharding

 

Applicatie is erg makkelijk doordat ProNails Gellak kleurengels zelfmodellerend zijn. Je brengt de kleurengel aan in enkele penseelstreken en de gel spreidt zicht perfect egaal op de nagelplaat uit. Doordat je zo extreem dun kan werken, is ook uitharden heel eenvoudig. Met 30 seconden in The Light is de nagel klaar voor een volgende laag. ProNails Gellak werkt ook met UV, maar daarmee verlies je gewoon tijd, wat ons meteen bij ons volgende punt brengt…

 

Time is money!

 

ProNails Gellak werkt makkelijk en hardt snel uit, wat op zich al tijdbesparend is. Je hoeft nooit meer te knoeien, want ProNails Gellak werkt met je mee. Investeer in The Light en win ettelijke minuten per applicatie! Die 30 seconden per laagje maken écht het verschil. Bovendien hebben ProNails Gellak kleurengels geen kleeflaag na het uitharden. Je kan dus meteen verder met een tweede laag, wat nail art of je top coat, en dat is meteen ook weer tijd bespaard! 

Handige, veilige verpakking

 

Niet alleen over de inhoud is nagedacht, ook de verpakking is helemaal afgestemd om wat jij als nagelstylist praktisch vindt. Het unieke design van de potjes ProNails Gellak maakt hen stapelbaar, wat handig is om op te bergen. De gel zit ook steeds ingesloten, dus geen plakkerig dekseltje meer. Dankzij de brede basis vallen de potjes niet makkelijk om en breken ze niet. Maar het meest ingenieuze van al is de ingebouwde afstrijkrand waardoor je telkens de exact juiste hoeveelheid gel op je penseel kan nemen. 

Waar wacht je nog op? Bestel nu je ProNails Gellak kleurengel!

 

ProNails Gellak is verkrijgbaar is de mooiste kleuren: van supercoole trends tot tijdloze elegante klassiekers. Je mag er ook steeds op rekenen dat er een Sopolish en nagellak in dezelfde kleur beschikbaar is, voor de klanten die hun teennagels matching willen hebben. 

 

Bespaar tijd en breid vandaag nog je assortiment uit met extra ProNails Gellak colours! Laat je klanten kleur bekennen – ze zullen niet weten wat eerst te kiezen!


By the way…

Begin je maar net met het plaatsen van gelnagels? Weet je niet meteen welke kleuren kiezen voor je eerste klanten? Ga dan naast klassiek rood voor de echte nagel must-haves: nude, taupe, bordeaux, diep kersenrood, framboosroze en dieproze met een subtiele glans. Wat hun stijl ook is, hoe oud ze ook zijn, gelijk welk seizoen: deze kleuren vinden alle vrouwen altijd geweldig!SHOP ONLINE


 Terug naar het overzicht