ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nagellak kleuren

Nagellakkleuren voor de lente 2015

Op 31 03 2015 in

 

Er op je paasbest uitzien, zegt de uitdrukking. Traditioneel is dat natuurlijk een familiefeest-proof outfitje kiezen en fris voor de dag komen. Maar elke nagelstylist weet natuurlijk dat een outfit niet écht af is zonder de juiste kleur op je nagels! Geen paniek, want de nieuwe lente- en zomercollectie van ProNails heeft alles in huis om je klanten van perfecte nagels te voorzien met de mooiste kleuren nagellak en combinaties voor originele gelnagels voor Pasen!

 

Nagellak: de kleuren voor Pasen


De paaskleur bij uitstek is geel. Geen knalgeel, wat dan weer perfect kan in de zomer, maar een fris, bijna pastel geel. Zacht en gesofisticeerd. In de collectie nagellak vind je n°363 terug, Share a Smile, want dat is toch wat je doet met de hele familie rond de tafel? Voor wie gelnagels kiest, is er in de lijn Permanent Nail Colour kleur n°254.

Leuke nageltips? Met de Slim Nail  Art Brush n°2 kan je zeer fijn te werk gaan, en zo maak je de mooiste designs. Combineer met kleuren zoals pastelblauw, -roze of –groen en maak iedereen blij met je originele look! De originele toer op gaan kan door af te werken met de Matt Touch top coat. Op die manier creëer je echt een poeder matte eierschelp look. Kan je zelfs met nude tinten doen, om het effect compleet te maken!

 

Met stickers werken


Wie geen fan is van zelf tekenen, kan werken met de nieuwe nail design sticker Noble Gesture. Deze nobele look staat werkelijk iedereen dankzij de nobele gouden kleur. Het design bevat elementen uit de natuur, altijd fris en lieflijk. In combinatie met het koraalrode Gellak n°143 Warm-Hearted Soul zorgt het voor een rijk effect. Maak het speelser met Propaint kleuren Mellow Yellow en Pistacio Green.

Zo kan je perfect gelnagels presenteren rond Pasen zonder dat je met een heel tijdelijk iets moet werken. Tenslotte kan je met gelnagels 3 tot 4 weken verder, daar moet je bij het plaatsen van een nailart altijd goed op letten. Goede gelnagelproducten zorgen voor degelijke houdbaarheid!

 

 Terug naar het overzicht