ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Festival Nageltrends

Fleur de festival velden op met de nieuwe nageltrends

Op 18 06 2018 in

 

Het is bijna zomer en dus tijd om de festival looks op te pikken.

Wat type festivalganger ben jij?

Ben jij eerder 'the flower power girl' met de zachte maar kleurijke nagellak die liever ontspant op de grote festivalweides of
'the rock chick' die altijd staat te zingen en dansen op de rij en dus liever voor opvallende nail art gaat? Of zie jij, the dance babe, jezelf eerder dansen aan de baaien van Ibiza?

In deze blog zal je 3 verschillende nail art trends ontdekken die je festival look helemaal gaan maken!

 

THE ROCK CHICK

voor de rock chicks die graag opvallen tijdens een festival ... als jij deze persoon bent, dan moet je zeker voor een opvallende kleur gaan gecombineert met een gedurfde nail art. Opzoek naar dat zomers, festival vibe? Combineer de felle Caribbean Chevy met de Samba Shapes and here you go.

de special effects van de Nail Flakes voor gel of Sopolish zorgen voor een magisch effect op de nagels. Niet zo handig met dunne penseeltjes? Test dan zeker de  nail art stencils uit, je kan eenvoudig de best passende patronen op je nagels plakken.

Je kan ook de paarse Ena-Morado gel met de Unicorn Nail Flakes combineren om je look festival proof te maken en een uitgesproken effect te creëren 

 

 

Bekijk de inspiratie video's hier »»

 

THE FLOWER POWER GIRL

Voor de stoere bloemenmeisjes hebben we natuurlijk ook "the perfect look"! Een mix van het roze "Buckle up Buttercup" gecombineert met de "Tipsy Tumbleweed" en de "My Little Peony" gel zal je een dromerig effect creëren dankzij de extra touch van de 3D Wildflowers  of Petal Power.

 

 

Bekijk de inspiratie video's hier »»

 

THE DANCE BABE

Hey dance babe, zijn jouw nagels al "Ibiza proof"? De Summer Island collectie zal je de 4 coolste zomer kleuren voorstellen.

Spread your wings is een hemelsblauwe kleur perfect voor het warme weer. Let’s go flamingo geeft een leuke zomerse touch aan je strand outfit en zeker als je deze roze kleur combineert met de feestelijke pom pom nail art die je gemakkelijk zelf kan aanbrengen. Doe je dansschoenen maar al aan want Ibiza Bay is de perfecte match voor een avondje uit in het nachtleven van Ibiza. En last but not least Pink Flamingo "de zomerkleur die iedereen wilt".

 

 

Bekijk de inspiratie video's hier »»Terug naar het overzicht