ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nagels kleuren

De succesformule – Kleur je nagels én je leven zoals jij dat wil!

Op 19 02 2015 in

 

Succes hebben in het leven begint met de juiste houding. Als je in jezelf gelooft, zal alles slagen. Als je opgewekt door het leven stapt, ziet alles er meteen een pak rooskleuriger uit. Je kan de wereld aan, als je maar durft! Exact dát gevoel is waar we met Be Experimental volledig voor willen gaan! Welke kleur nagels vrolijkt jouw levenspad op? Durf je eigen weg te gaan, durf je eigen dromen waar te maken. Alles begint bij experimenteren en uitproberen. Vertrek met de juiste mindset en álles is mogelijk!

 

Kleur je nagels creatief


Je ziet die attitude ook opduiken in de mode. Vergeet klassieke combinaties: ga voor pastel en metallic, of poppy kleurtjes gecombineerd met grijze ondertonen. Deze lente is creativiteit de enige trend. En daar doen we graag aan mee!

 

De juiste kleur op je nagels – en je bent vertrokken!


De drie pasteltinten in deze collectie zijn Spread Your Wings, een babyblue dat je meteen in hogere sferen brengt. The sky is the limit! Dare To Dream is dan weer babyroze – dromen mag, hoe oud je ook bent. Fan van pastel met een twist? Dan kies je voor Why Not Now?, want die kleur voor je nagels heeft een matte finish. Het is nooit te laat om eraan te beginnen. Aan matte nagellak, maar ook aan eender wat anders!

Ben je meer te vinden voor de uitgesproken kleuren? Dan wordt het vast Play Harder: een tikje koraal met een fluo effect. ‘Work hard, play hard’ wordt gezegd. Play harder met deze kleur op je nagels dan! Voor wie weg is van roze, is er Wake Up, Be Awesome. Een duidelijkere boodschap kan haast niet. Be Reckless daagt je uit anders te zijn: donkerpaars én mat, maar een ideale match voor je lentefrisse outfit.

Toegegeven, de ideale combinatie voor een boeiend leven is misschien een beetje van alle zes.  Be Experimental heeft alleszins alles in huis voor de verandering in je leven waar je naar zoekt!

 

 

 Terug naar het overzicht