ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
coral kleur van het jaar

De populairste nagelkleuren voor deze zomer 2019

Op 16 04 2019 in

 

Wat zijn de populairste nagelkleuren voor de zomer 2019? Blijf modieus met de nieuwe Paradiso-collectie van ProNails en ontdek 6 mooie zomerse tinten die je je eigen zonnestralen laten creëren!

 

Pantone heeft gekozen voor 'Living Coral' als kleur van het jaar 2019, een levendige en vrolijke roze koraaltint die je meteen doet denken aan de zomer. 

 

ProNails vertaalde deze trendkleur in 3 prachtige koraaltinten voor je nagels: een sterker koraal-roze kleur (Pink Flamingo), een meer zachtere watermeloen tint (Whatta Watermelon) en een oppeppend oranjekoraal (American Beauty). Dit zijn 3 onweerstaanbare manieren om deze zomer de 'kleur van het jaar' op je nagels te dragen. Afhankelijk van de stijl en persoonlijkheid van je klant kan je een mooie roze tint, een zachtere fruitige versie of een vrolijke en meer oranje kleur aanbieden!

 

Naast deze 3 trendy koraaltinten biedt de Paradiso collectie ook een zacht pastel geel, een fris muntgroen en een dieper framboos rood aan. Dit zijn alle kleuren die je nodig hebt om de zon te laten schijnen, de drankjes koud te houden en de mensen om je heen te laten lachen.

 

De perfecte zomerkleur voor wekenlang plezier

Geef je klanten een welverdiende zorgeloze vakantie met de perfecte kleur op hun nagels. Kies voor Sopolish of Gellak en laat ze wekenlang genieten.

Willen je klanten meer afwisseling en speelsheid? Kies dan voor LongWear en bied elke week een nieuwe kleur aan. Wij geven je de perfecte kleuren voor zo lang als je wilt.

 

Voeten omhoog! Het is tijd voor de zomer

Zet je voeten in de kijker! Met een Paradiso Sopolish of LongWear kleur op je tenen, straal je ongetwijfeld in die nieuwe sandalen en stap je zelfverzekerd blootvoets door het zand.

Benieuwd naar de gehele Paradiso collectie? Ontdek alle kleuren.

 

Een reisje naar Ibiza winnen?

Ben jij een nagelstyliste die graag de populairste zomernagels creëert?

Wij bieden je een unieke kans om een droomvakantie naar Ibiza te winnen. Geïnteresseerd? Dit is wat je moet doen om kans te maken om te winnen. Lees meer.Terug naar het overzicht