ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nail art stickers

Nail art stickers om je creativiteit de vrije loop te laten!

Op 27 01 2015 in

 

De gemakkelijkste manier om gelnagels op te vrolijken? Nail art stickers aanbrengen, natuurlijk. Hoewel er tegenwoordig veel andere technieken op de markt zijn voor nail art, zoals airbrush of zelfs printers, zijn het vaak dure investeringen en leveren ze niet altijd het resultaat waarop je had gehoopt. Klanten worden ook vaak door de meerprijs afgeschrikt: een nagel met airbrushdesign op gelnagels kost al gauw enkele eurootjes meer, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad.

 

Waarom nail art stickers?


Als we het hebben over nail art voor beginners, staan de stickers met stip op één. Ze zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te brengen. Hier profiteer je als gevorderde nagelstyliste natuurlijk ook van: time is money! Deze nail art is goedkoop in aankoop én mee met de trends. Tenslotte kan je met nail art stickers weinig fout doen: mocht het de eerste keer niet helemaal juist zitten, dan kan je de stickers makkelijk opnieuw aanbrengen op gelnagels. Door ze te combineren kan je bovendien prachtige eigen designs maken.

Tussen de nail art stickers van dit seizoen zien we vooral geometrische figuren in luxueuze metallics, ideaal voor een grafische en stijlvolle look.

  • Met het art deco-setje Rockefeller breng je geometrische figuren op de nagel aan, geïnspireerd op de wolkenkrabbers in New York zoals Rockefeller Center. Kies voor zwart, goud, brons of oranje als basiskleur, om de stijl van het interbellum tot in de details weer te geven.
  • Met veren en waaiers waan je je zo terug in de roaring twenties. Vroeger kon dit alleen met een inlay, nu kan je met een nail art sticker werken. Kies voor goud of pasteltinten als basis.
  • Optische illusies op je nagels? Waarom niet! Je kan het braaf houden en voor zwart of wit als basis kiezen, maar als je dan toch al gek doet, waarom dan geen knalroze of geel als opvallende onderkleur?
  • Wil je het wat rustiger houden, ga dan voor een dambordmotief. Perfect voor bij een french manicure, en toch nog helemaal in.

 

 

 Terug naar het overzicht