ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nagels verstevigen

Nagels verstevigen met semi-permanente nagellak? Tuurlijk!

 

Klanten denken wel eens verkeerdelijk dat alleen een set mooie gelnagels hun nagels kan verstevigen. Maar omdat ze dat een te ingrijpende verandering vinden, blijven ze weg uit nagelstudio’s. Ze vinden dat het te veel tijd in beslag neemt, of dat dat frezen een pijnlijke zaak lijkt.

 

Nagels verstevigen - de oplossing


Je kan nu in je salon perfect het antwoord bieden met Sopolish Protect & Peel! Deze beschermende laag is als een tweede huid voor je nagel en vormt de basislaag voor je semi-permanente nagellak. Ideaal om nagels te verstevigen.

 

 

Hoe overtuig je nieuwe klanten het uit te proberen? Simpel


  • de nagel moet niet worden opgeruwd zoals bij vele semi-permanente soak-off systemen op de markt vandaag, dus geen beschadigingen,
  • doordat de uitharding sneller gaat, is je klant maar een goed half uurtje kwijt bij een bezoek,
  • geen vijlen meer om te verwijderen: de Protect & Peel laat toe dat je klant het er thuis zelf af pelt.

 

 

Nagels verstevigen met een kleur naar keuze


Het lastigste? Een kleur kiezen! Er zijn op dit moment al meer dan 80 kleurtjes verkrijgbaar, van subtiel donker tot speels blauw of roze. Daarenboven komen er daar dit nieuwe seizoen 10 kleuren bij. Wie kiest voor zachte kleuren, gaat dit jaar voor Tender Touch, Blooming Blush, Me Time of Dare to Dream. Kleuren die zich ook uitstekend lenen voor een French manicure!  

Mag het er wat meer uit springen? Dan wordt het vast I’ve Got Your Back, Why Not Now?, Sensational, Play Harder, Warm-Hearted Soul of Generous Gold. Funky fuchsia of origineel oranje?

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Certified? Zeker wel!


Al meer dan 1500 salons over gans Europa zijn gecertifieerd. Zij laten hun klanten genieten van perfecte nagels met Sopolish Protect and Peel met voor de klanten de geruststelling dat hun stylisten hun vak echt kennen. Zin om ook je salon in de kijker te plaatsen met een certificatie? Doen!

  • Volg een workshop Sopolish Protect & Peel bij je distributeur.
  • Schaf je de producten aan.
  • Neem na een maand de certificatie test bij de distributeur.

En dat is het! Je krijgt als je slaagt een sticker voor je raam en marketing materiaal voor in je salon en een prominente vermelding op de ProNails website. Wedden dat je in geen tijd nieuwe klanten overtuigd hebt?

 

 

 Terug naar het overzicht