ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Kleur, Kleur, Kleur

Kleur, Kleur, Kleur

Op 26 09 2018 in

 

 

Goed kan altijd geweldig worden. Daarom zijn we nooit gestopt met het verbeteren van onze Sopolish kleurformules. Het resultaat? We creëerden de mooiste professionele semi-permanente nagellak kleuren van allemaal. Er is niets mooier om als professional te werken met de beste producten en om elke keer weer een prachtig resultaat af te leveren. Dat is wat je krijgt als je Sopolish Colours gebruikt, dankzij hun superieure kleurformule.

Waarom zou je kiezen voor Sopolish? 

Een gel polish behandeling aanbieden in je salon is een goed idee. Wanneer je voor Sopolish kiest, garanderen we een professioneel resultaat dat je eenvoudig kan aanbrengen. De kleuren geven een prachtige streeploze dekking in 2 dunne laagjes. De kleur trekt niet terug op de nagel en de beste rede om te kiezen voor Sopolish is dat het je nagels niet beschadigd.

 

If you have it? Show it!

Sopolish is beschikbaar in 200 verschillende kleuren. Maar hoe kies je je kleur met zo een uitgebreid gamma aan kleuren? Help je klanten de perfecte kleur voor hen te kiezen. Als nagelstyliste ben jij de expert en kleurstyliste. Stel al je Sopolish kleuren tentoon in je salon door hen te presenteren in één van de displays. Afhankelijk van de hoeveelheid Sopolish kleuren kies je de display die het beste past bij het assortiment.

Wil je de nieuwe collectie presenteren? Kies dan voor de Sopolish Display waar je 8 kleuren kan tentoonstellen. Deze smalle display kan gemakkelijk geplaatst worden op je werktafel. Elk seizoen updaten we de looks van de visuals aan de nieuwe collectie.

Wil je nog meer kleuren tentoonstellen? De Sopolish Wall Display biedt plaats voor 52 flesjes. Je kan kiezen of je de display hangt aan de muur of dat je hem vrijstaand laat staan op de toonbank. Directe impact verzekerd.

Hoe kies je de perfecte kleur?

Hoe kiezen jouw klanten hun kleur? Instagram? Pinterest? Een magazine of direct in je salon?

Wij hebben een nieuwe tool om je klanten te helpen bij het kiezen van de perfecte kleur. De colourtool op onze website. Ontdek hoe bepaalde tinten overkomen op nagels. Of selecteer het perfecte rood dat bij je jurk past. Het is zo gemakkelijk voor je klanten om deze tool te gebruiken als inspiratietool voor hun volgend bezoek aan je salon.

Voor jou als nagelstyliste bieden we een directe link aan naar de webshop zodat je de perfecte tint meteen kan kopen.

Gebruik de tool in je salon wanneer je over kleur praat. Laat zien hoe de kleur eruit ziet op de nagels en laat je klant inspiratie opdoen door zelf te scrollen en de kleuren te ontdekken.

Wil je onze volledige kleurengamma ontdekken?  Try out de colourtool en geniet van de perfecte tint.Terug naar het overzicht