ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Help je klanten met een nagelaandoening

Help je klanten met een huidaandoening!

Op 14 06 2016 in

 

Aardig wat mensen hebben af te rekenen met een contactallergie. Een contactallergie is een heel lastige vorm van allergie, want het belemmert je werkelijk in je dagelijkse doen en laten.  


Je moet je maar eens voorstellen dat je wisselgeld aanneemt in de winkel en dat daarna moet bekopen met jeukende handen. Of je wast je haar met een nieuwe, heerlijk geurende shampoo en bam – enkele uren later staan je vingers vol kleine blaasjes… Een contactallergie kan er ook voor zorgen dat je nagels beschadigd geraken. Broze, afbrekende of zelfs loslatende nagels zijn klassieke gevolgen! 

 

Wat te doen tegen beschadigde nagels?


Zo ook de dame uit deze testimonial. Toen zij door haar huidaandoening blaasjes op haar handen en witte vlekjes onder haar nagels kreeg, wist ze zich even geen raad. Ze durfde er geen producten op gebruiken uit angst het erger te maken. Tot ze van een vriendin ProNails aangeraden kreeg…!

 

Voor haar bleek de perfecte combo Vital Nail Serum + Sopolish te zijn.

  • Het Vital Nail Serum werkt als nageltherapie. Het serum zit boordevol essentiële bouwstenen voor de nagels zodat ze weer gezond kunnen worden. Zijdeproteïnen zorgen voor een optimale vochtbalans, terwijl keratine, magnesium, calcium en vitamines H en B de nagels opnieuw en sneller sterker maken.
  • De Vital Nail Skin dient als beschermlaag zodat de voedingsstoffen in het Vital Nail Serum hun werk kunnen doen.
  • Met meer dan 90  kleuren om uit te kiezen, blijft het niet alleen bij een gezonde nagelkuur. De nagels zullen er ook schitterend uitzien, of je klant nu houdt van klassieke kleurtjes of van funky trends. Er is voor iedere klant wat wils!

 

 

 

Help je klanten met een contactallergie of huidaandoening!


Ook last van een huidaandoening? Heb je vaak klanten met een contactallergie in je salon en weet je niet goed wat je hen kan aanraden? Dan is dit werkelijk de perfecte oplossing! Bekijk even het filmpje en je voelt gewoon dat deze vrouw opnieuw gelukkig is met haar handen.

 

 

 

Kom snel de workshop Sopolish PROTECT & PEEL volgen en word ook een expert. Je klanten zullen je dankbaar zijn!Terug naar het overzicht