ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Footcare home use products

Boost je omzet met het Foot Care gamma

Op 25 06 2018 in

 

EEN PROFESSIONELE BEHANDELING IS GEEN OVERBODIGE LUXE

Het zit ‘m in de details. Jij als professional weet hoe het moet en jouw resultaat zal perfect zijn. Informeer je klanten over alle voordelen van een professionele pedicure. Want het is meer dan een massage, het is meer dan mooi gelakte tenen. Leg uit welke behandeling jij kan aanbieden.

 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN PRODUCTEN IN HET SALON EN VOOR THUISGEBRUIK?

Producten die jij in het salon gebruikt zijn gemaakt om je te helpen tijdens de behandeling. Producten voor thuisgebruik dienen om je klanten te helpen het effect van jouw behadeling te verlengen. Deze producten zijn dus allesbehalve overbodig. Informeer je klanten over het effect van de combinatie. Als jij hun voeten grondig aanpakt is het voor hen gemakkelijker om het resultaat te behouden met de juiste nabehandeling. Zo is iedereen blij. En daar draait het toch om?

 

LEER JE PEDICURE VERKOPEN ALS EEN PRO

Zorg dat het zichtbaar is voor je klanten dat jij ook pedicures aanbiedt. Klinkt super eenvoudig toch? Helaas vergeet men dit vaak te doen. Denk ook aan de tijd als je pedicures verkoopt. Je hebt minstens een uur nodig om je klant te verwennen. En vergeet niet om je pedicure af te werken met een mooie kleur. Afhankelijk van de wens van je klant kan dit LongWear of Sopolish zijn.

TOP TIP:

Mooie, zachte zomerse voetjes? Die verzorg je al in de winter. Zorg er dan voor dat je je pedicures in de kijker zet gedurende de wintermaanden. Je klanten hebben tijd nodig om de eerste stap te zetten, maar ook jij moet je goed kunnen voorbereiden. 

 

GEEF JE SALON EEN BOOST

Je kan je agenda niet eindeloos inplannen met afspraken. Elke dag heeft zijn limieten. Dus als je meer omzet wil genereren, zal je het over een andere boeg moeten gooien. Zorg voor een aanbod Foot Care producten voor thuisgebruik. Deze producten zijn een mooie aanvulling op je pedicure en kan je bij je service verkopen. Profiteer ervan!

 

HOE VERKOOP JE DE FOOT CARE PRODUCTEN

Je klanten hebben geen nood aan alweer een nieuw product om hun badkamerkast te vullen. Zij zijn op zoek naar een oplossing voor een probleem. Aangezien jij een beauty professional bent in hart en nieren, zullen we je alvast helpen met enkele handige verkooptips:

 • Tip 1: je producten plaats je in het gezichtsveld van je klanten. Want als je klant de producten niet kan zien, kan je deze ook niet verkopen.
 • Tip 2: zorg voor een leesbare prijs bij ieder product. 
 • Tip 3: je display is open en ordelijk. Je klanten moeten zelf de producten kunnen nemen.
 • Tip 4: praat tijdens de behandeling over wat je klant thuis kan doen om het resultaat te verlengen. Durf ook vragen stellen zoals: “Welke producten gebruik je nu?” om zo te ontdekken of er interesse is.  
 • Tip 5: jij bent de expert. Zorg er ook voor dat jij de voordelen van de producten zeer goed kent. (geen stress, we lijsten hieronder alles op)

 

DE BESTE VERKOOPSARGUMENTEN

 • Nail fungus protector: Voorkomt en geneest schimmel op de nagel. Een schimmelnagel herstellen duurt lang, dus je klant heeft baat bij een goed product om dagelijks thuis te gebruiken.
 • Callus off: Verwijder eelt op een zachte manier. Deze spray geeft het beste resultaat als je de Magic Foot File gebruikt. Een hele jaar door zijdezachte voeten.
 • Foot fungus protector: Voorkomt en geneest schimmel. Houdt de huid van je voeten in topconditie. Ideaal voor klanten die een hoog risico vormen om voetschimmels op te lopen zoals: zwemmers, lopers,…
 • Cooling leg & foot lotionOnmiddellijke verfrissing en verlichting voor vermoeide en zware benen en voeten. Perfect tijdens de zomer en een ware must-have als je op citytrip gaat.
 • Softening balm: De perfecte dagelijkse dosis hydratatie voor je voeten en benen. Ideale opkikker na een dagje op het strand.
 • Foot Foams: 4 schuimen voor 4 toepassingen: Droge huid? Gevoelige huid? Kloven? Intensieve verzorging?

 

MEER WETEN OVER PEDICURE?

 

 


Wil je alles weten over de perfecte pedicure? Download onze pedicure booklet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat zeker je klanten weten dat jij pedicure aanbiedt in je salon. Wij hebben alvast enkele posts voorbereid die jij kan delen via Social Media. Zo zijn je klanten op de hoogte van jouw aanbod. Je kan de beelden hier downloaden:Terug naar het overzicht