ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
led lamp nagels

Gezocht en gevonden: de beste ledlamp voor het uitharden van je nagels

Op 27 10 2014 in

 

Tijdens het plaatsen van gelnagels is het correct uitharden van elke gellaag van cruciaal belang voor een mooi en blijvend resultaat. Elke nagelstyliste weet dat haar tijd de belangrijkste kostenfactor is van haar aangeboden diensten. Om tijd te besparen en het uitharden efficiënt te laten verlopen heb je een goede led-lamp nodig. We presenteren jou de beste lamp van het moment: THE LIGHT. 

 

led of uv: welke lamp is de beste keuze?


We krijgen regelmatig de vraag welke lamp het beste is voor het uitharden van gelnagels. Ons antwoord is : combineer het beste van beide, LED +CCFL . Het is een feit dat een ledlamp voor gelnagels veel langer meegaat dan een uv-lamp. Een uv-lamp moet je namelijk om de 3 maanden vervangen ( omdat de intensiteit hiervan daalt ), terwijl een ledlamp nooit vervangen moet worden.

 

Het belangrijkste verschil is dat ledlampen een kortere uithardingstijd hebben, terwijl uv-licht voor de mooiste glans zorgt. ProNails koos voor THE LIGHT, een combinatie van LED en CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp).

De CCFL-lamp zorgt eveneens voor uv-licht maar produceert minder warmte, heeft een hoger rendement en een veel langere levensduur dan een traditionele uv-lamp.

THE LIGHT zorgt voor een hoge efficiëntie en weinig warmteproductie, hoger rendement en een veel langere levensduur. Bovendien kan je met een ledlamp en CCFL-lamp alle gels uitharden.

 

 

 

the light: de beste verhouding tussen tijd en resultaat


 

Deze uithardingslamp voor gelnagels combineert 12 Watt CCFL met 12 extra 1.5 Watt leds. Hierdoor ben je zeker van een uiterst snelle uitharding en een extreem glanzende afwerking. Door deze twee uithardingstechnologieën te combineren, zorgt ProNails THE LIGHT voor de beste verhouding tussen tijd en resultaat!

 

tien redenen om voor the light te kiezen


  1. Superieure glans
  2. Snellere uitharding
  3. Geen lampen vervangen
  4. Eén extra klant per dag
  5. Pedicurevriendelijk met extra voetstuk
  6. Verwijderbare, magnetische bodemplaat
  7. Autosensor en twee extra tijdsknoppen
  8. Vingerstopper voor precieze handpositie
  9. Spiegelende binnenkant voor optimaal uithardingsresultaat
  10. Sterke behuizing met een extra uv-lakbescherming

 

 

 Terug naar het overzicht