ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
De toekomst van electrisch frezen

Met een elektrische nagelfrees werk je sneller en preciezer

Op 31 05 2017 in

 

Hoewel nagelfrezen al ongeveer zo lang bestaat als gelnagels op zich, blijft het een slechte naam hebben. Klanten zijn er bang van of vinden dat het onaangenaam aanvoelt. Het kriebelt, het wordt te warm of plots zelfs heel erg heet! Wat als je eens wist dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn, en het gevoel bij de klant volledig in jouw handen ligt?

 

 

Waarom elektrisch frezen?


Frezen is de meest efficiënte manier om gelnagels bij te werken. Het gaat snel, waardoor je per klant meteen heel wat tijd wint. Tijdswinst is voor elke nagelstyliste immers van groot belang. Ook kan je heel precies werken door gebruik te maken van verschillende opzetstukjes of de snelheid aan te passen.

 

Ook voor modelleren of shapen van nagels is werken met een nagelfrees de slimste manier. Vele gels laten tegenwoordig toe meteen zelfmodellerend te werken, maar je kan nog steeds kiezen om verder in model te brengen met de frees.

 

 

Kies het juiste toestel?


De ProNails Vision Pro 700 is een frees van topkwaliteit, ontwikkeld met de noden van professionele nagelstylisten voor ogen. De krachtige micromotor staat garant voor jarenlang gebruik, hoe vaak je ‘m ook nodig hebt. Het ingebouwde afzuigsysteem zorgt ervoor dat er niet te veel stof op de werktafel terecht komt. Al die technologie zit vervat in een onderhoudsvriendelijk en compact toestel, dat niet te veel plaats inneemt op je tafel. Daarenboven is het systeem ook nagenoeg geruisloos.

 

Met de Vision Pro 700 wordt het mogelijk om preciezer, sneller en comfortabeler te werken. De ideale tool voor iedere nagelstylist dus!  Het toestel gaat super lang mee, mits je het toestel dagelijks wel correct onderhoud.  Elke professional weet dat een dagelijks onderhoud de levenstermijn van het toestel bepaalt. 

 

Ontdek alles over de Vision Pro 700 en de correcte methode om dit toestel te onderhouden.

 

 

 

 

 

 

 

Waarom zijn bits zo belangrijk?


Om correct met je frees te werken is het belangrijk ook te kiezen voor de beste bitjes. High Precision Bits zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Vision Pro 700 frees. Ze zijn gemaakt van hard metaal met wolfraamcarbide volgens de hoogste Zwitserse precisie. Dankzij hun 100% correcte diameter en perfect geslepen steeltjes zal je de houder van je frees niet beschadigen. Je moet maar lichtjes druk uit te oefenen, wat meer comfort biedt en fijner werken makkelijk maakt.

 

Los daarvan is het voor je klanten ook fijn om weten dat deze bitjes minder hitte creëren. Dit komt omdat ze minder rotaties per minuut produceren, waardoor ze minder trillingen veroorzaken. Jouw klanten moeten dus nooit meer bang zijn voor die gevreesde hittepiek!

 

Dit maakt je frees energiebesparend, wat jij dan weer voelt in de energiefactuur van je salon. Alle beetjes helpen!

 

 

 

 

Correct frezen kan je leren!


Laat je overtuigen, en volg onze workshop 'vijl- en freestechnieken'. Zo ben je zeker dat je je klanten op de juiste manier helpt.

 Terug naar het overzicht