ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nail art stickers

Be experimental ... met nail art stickers

Op 27 03 2015 in

 

Be Experimental is niet alleen de naam van onze nieuwe collectie. Het is ook een uitdaging naar al onze fans! Live your life, do what you love! Probeer eender wat, laat je creatieve kant zien! We reiken je dan ook graag alle tools aan om die kant te ontplooien Nail art stickers, bijvoorbeeld.Coole nagels, die maak je door een blitse nagelsticker te combineren met een gedurfde kleur. Met de trendkleuren dit seizoen kon je eerder op onze blog al kennismaken maar in dit artikel stellen we je hét middel voor om die kleuren net iets meer punch te geven: onze nieuwe en verbeterde nail art stickers!

 

Nail art stickers combineren met trendkleurtjes


Omdat nagelprints als nailart ook komend seizoen belangrijk blijven, geven we je de keuze tussen 4 nieuwe stickers. Abstracte structuren met grillige vormen, speelse patronen – ze nemen je mee naar een wondere wereld zonder regels.

Kies voor koraal met Wonderland of Dreamcatcher, of ga rustiger zwart en wit met Let it Go en Break the Circle. Combineer naar believen de nailart met de nieuwe kleuren uit ons assortiment. Maar wat je ook kiest: met dit nageldesign ben je zeker dat je iets niet-alledaags creëert. Spread Your Wings is babyblauw en maakt in combinatie met de koraalrode Wonderland nail art sticker echt een fashionstatement. Het leven is aan de durvers!

 

Nieuwe en verbeterde nail art stickers


 

Zoals jullie steeds blijven werken aan jullie techniek, doen wij dat natuurlijk met onze nagelproducten ook. We introduceerden de nail art stickers al op die manier dat je zelf kan kiezen hoe je de stukken combineert: je kan ze helemaal zelf verknippen zoals jij dat wilt. 

 

Maar de nieuwe stickers werden door ons R&D team ook flinterdun gemaakt, zodat ze nog makkelijker te plaatsen zijn. Je haalt zoals steeds de basisfolie eraf en brengt de sticker aan met de kleefzijde, en daarna haal je de nieuwe beschermende folie bovenaan weg. Het gevolg is een nauwelijks voelbare nailart waar je klanten van onder de indruk zullen zijn. We blijven ervoor zorgen dat je weg bent van onze nagelproducten!

 

 

 

 

 

 Terug naar het overzicht