ProNails Belgium

Basisopleiding Nagelstyliste

Basisopleiding Nagelstyliste

Wil je graag nagelstyliste worden? Maar heb je nog geen ervaring? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Je leert werkelijk álles: van de perfect uitgevoerde manicure tot  een onberispelijke gelnagel. Correct vijlen, een kleur mooi aanbrengen of de verfijnde french manicure? Dat lukt je na deze opleiding zeker!

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
25/01/2021
Training center: 
ProNails Brugge
Nog 2 plaatsen beschikbaar
€  695,00
excl. BTW
Date: 
15/03/2021
Training center: 
ProNails Sint-Truiden
Nog 4 plaatsen beschikbaar
€  695,00
excl. BTW
Date: 
17/03/2021
Training center: 
ProNails Sint-Truiden
Nog 3 plaatsen beschikbaar
€  695,00
excl. BTW
Date: 
20/03/2021
Training center: 
ProNails Sint-Truiden
Nog 4 plaatsen beschikbaar
€  695,00
excl. BTW

Pagina's

Neem je toekomst in handen: word nagelstyliste!


Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste? Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken? Dan moet je geen moment langer wachten: het is tijd voor  een allround opleiding nagelstyling! Maak van je passie je beroep!

 

Wat leer je tijdens de opleiding nagelstyliste?


De basisopleiding bestaat uit een boeiende reeks lessen (48h.) op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je gelnagels plaatsen als een echte professional. De lessen beginnen met een brede theoretische basis die de focus legt op de structuur van de natuurlijke nagel en veel voorkomende nagelaandoeningen. Je krijgt hier de basis manicure aangeleerd – onmisbaar in elk nagelsalon. Bovendien start je meteen met een intensieve praktische training voor gel- en acrylnagels waarin we je de kneepjes van het vak leren. Verlenging met tips en sjablonen komen beide aan bod en je leert hoe je een prachtige French Manicure en een perfecte Colour Gel aanbrengt. Je vijlt een nagel perfect in vorm en je leert ook de frees hanteren. Vanaf les 2 ga je al zelf aan de slag!  Kortom: we zetten je op weg om je toekomstdroom waar te maken!

 

De opleiding praktisch


De lessen worden gegeven in één van onze volledig uitgeruste opleidingscentra. Je krijgt les van een professionele nagelstyliste die al je vragen kan beantwoorden. Je zit samen met andere cursisten in kleine groepjes zodat de sfeer ook echt gezellig blijft en je individuele begeleiding krijgt. Bij de start bieden we je de kans een basispakket aan te schaffen met producten. Dit zorgvuldig samengesteld pakket bevat alles om je te laten starten als professioneel nagelstyliste. Na de opleiding heb je nog 6 maanden (72h.) de tijd om volledig gratis je technieken bij te schaven onder begeleiding van een docent! Je mag dus gewoon blijven komen oefenen - dat is de sleutel tot succes!

 

het certificaat


Als je je er echt klaar voor voelt, nodigen we je uit om je examen af te leggen. Je krijgt een aantal theoretische vragen, maar uiteraard ook een praktische test. En vervolgens...een certificaat om trots op te zijn!  Geen zorgen, met deze opleiding nagelstyliste en voldoende oefening slaag jij gegarandeerd!

 

Tot binnenkort!

 

Vragen?

Over de inhoud van de opleiding, je lesgeefster of het leslokaal waar je training zal doorgaan? We geven graag antwoord op al je vragen.