Vijl- en Freestechnieken

 

Een freesmachine schrikt vele nagelstylisten af. Ze zijn bang dat ze de nagels van hun klanten zullen beschadigen of hen pijn zouden doen. Want wie ooit bij een nagelstylist heeft gezeten die foutief freest, weet dat zoiets inderdaad geen pretje is. Maar bij het correct gebruik is de freesmachine een handige & volledig pijnloze tool die je veel tijd zal besparen. Uit deze workshop haal je dus meteen extra omzet!

Heb je reeds ervaring met een freestoestel, dan zal je alsnog je vaardigheden in het elektrisch vijlen kunnen verbeteren! Is dit allemaal nieuw voor jou? Geen nood, want deze cursus is zeer compleet en leert je in detail hoe je stap voor stap elke techniek moet toepassen.

JE ZAL HET VOLGENDE LEREN

1. WEES NIET BANG VAN JE FREESTOESTEL

Wil je jouw klanten liever geen pijn doen? Dan moet je juist voor een elektrische nagelfrees kiezen. Zo kan je preciezer en meer gecontroleerd te werk gaan. Wij leren je hoe! Je komt te weten welke bitjes je voor welke handeling gebruikt én hoeveel druk je precies waarvoor moet uitoefenen. Ook de ideale rotatiesnelheden worden in detail toegelicht.

2. WAT ZIJN DE VOORDELEN

Werk je met freestoestel, dan haal je hier meteen voordeel uit! Enerzijds verloopt een bijwerking sneller, omdat je minder tijd verliest dan wanneer je alles manueel zou wegvijlen. Anderzijds werk je met een frees ergonomisch beter. Door correct te leren frezen, vermijd je namelijk rug- en nekklachten. En wist je ook dat je met het juiste gebruik van een freestoestel je ook problemen met lossingen kan voorkomen.

3. WAT KAN JE ER ALLEMAAL MEE DOEN?

Bijzonder veel! Vele nagelstylisten gebruiken de frees enkel om een set te verwijderen of voor een bijwerking. Maar er kan nog zo veel meer! Je kan er ook de nagels perfect mee in vorm vijlen én met het juiste opzetstukje is het ook mogelijk om nagelriemen bij te werken of zelfs de natuurlijke nagel voor te bereiden!

4. HOEF JE NOOIT MEER TE VIJLEN?

Toch wel, de opleiding heet niet voor niets VIJL- en freestechnieken! Voor sommige handelingen is de vijl nog steeds de beste oplossing. Voor de fijne afwerking is de vijl vaak nog aangewezen. Tijdens deze workshop leer je wanneer je best welk materiaal gebruikt. Efficiënt en correct, met respect voor de gezondheid van de nagels van je klanten!

5.WELK FREESTOESTEL LIGT JOU HET BESTE?

Samen gaan we door de verschillende mogelijkheden. Zo ben je zeker van het freestoestel dat het beste bij jou & jouw behandelingen past.

 

DEZE WORKSHOP IS VOOR

WAT JE MEE MOET NEMEN

VEREIST ERVARINGSNIVEAU
Alle niveaus

VEREISTE VOORKENNIS
Nagelstylisme en tips applicatie

MODEL
Je hoeft geen model mee te nemen, we zullen op een oefenhand oefenen

PRODUCTEN 
Neem enkel jouw persoonlijke penselen mee. Al het overige materiaal zal in het leslokaal beschikbaar zijn.

Reviews

Er zijn nog geen reviews

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback