4-in-1 EN 3-in-1 Gel Workshops

Elk nieuw product vraagt om een aangepaste opleiding. Hoe deze 4-in-1 Gel succesvol kan zijn voor jouw salon. Leer hoe je met BFLEX werkt.

De ProNails 3-in-1 bouwgels, de MASTER en ONE LED-gels, zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij sneller klaar bent met je behandeling zonder op kwaliteit in te boeten én met een geweldig eindresultaat. Schrijf je nu in om jouw salon een boost te geven!

4 in 1 Gel BFLEX

Ontdek hoe deze Gel succesvol kan zijn voor jouw salon. Ontdek hoe jij kunt werken met BFLEX en hoe je verschillende looks kunt toepassen: naturel, french, babyboom en kleur.

Start to Gel with BFLEX

Voor korte, naturelle gelnagels
Deze workshop is bedoeld voor alle professionals die de Natural Nail Beauty gel trend willen leren en al wel semi-permanente lak kunnen aanbrengen, maar nog geen gel.

Master workshop

Als ervaren nagelstyliste, met een volgeboekte agenda, heeft tijd besparen en winst maken jouw hoogste prioriteit. Boek jouw Master workshop en leer hoe je de omzet van jouw salon kunt verhogen.

Babyboom Master workshop

Dit is een geweldige trend die blijft: babyboomnagels! Met de nieuwe Master Babyboom en Master Pale White maak jij deze supertrendy Master Babyboom look in een handomdraai. Alleen voor gecertificeerde Master nagelstylisten.

Babyboom One workshop

Leer hoe je de supertrendy One Babyboom-look kunt creëren. Krijg dezelfde kwaliteit en tijdwinst als bij de Master, maar profiteer van de dikkere gelstructuur. Kies gewoon wat het beste bij jou past!

Manicure- & pedicure workshops

Jouw eerste stappen zetten in de wereld van nagel-, hand- of voetverzorging? Of jouw kennis uitbreiden met de Baby Manicure technieken? Ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Baby Manicure workshop

De ProNails Baby Manicure is veilig, snel en gemakkelijk. Het resultaat is gewoonweg verbluffend. De nagelriemen zullen er schoon en fris uitzien, waardoor ze net zo jong en zacht lijken als een babyvelletje.

Workshop Electric Pedicure

Tijdens deze opleiding leer je hoe je jouw klanten zachte & mooie voeten bezorgt via een elektrische pedicure.

Manicure workshop

Manicures een eenvoudige standaardprocedure? ProNails ziet dat anders! Een manicure is een luxebehandeling, hét ultieme moment om jouw klanten in de watten te leggen.

Workshop Cosmetische Pedicure

Een spa-pedicure is een essentiële service op jouw lijst met salonbehandelingen. Deze service wordt met name in de lente en zomer veelvuldig geboekt. Je leert alles over de Foot Care-producten, hoe je ze gebruikt en hoe ze jouw omzet een boost kunnen geven.

Vijl- en Freestechnieken

Tijdens deze workshop leer je vijl- en freestechnieken voor een prachtige nagelstyling op een veilige, snelle en efficiënte manier uit te voeren. Je zal tips en tricks leren om de meeste gevraagde nagelvormen (zoals vierkant, vierkant afgerond, ovaal, amandel, stiletto en ballerina) te kunnen vijlen.

Perfectie Training

Wil je perfectie bereiken in de applicatie van gel, sjablonen en wil je de elektrische vijltechniek in de vingers krijgen? Wil je sneller en efficiënter leren werken? Dan is deze perfectietraining workshop zeker iets voor jou!

 

Reverse Techniek

Tijdens deze opleiding werk je met sjablonen om nagels te verlengen.

Door de reverse techniek toe te passen, kan je de French manicure aanbrengen met een fijne perfecte smile line.

WORKSHOP SEMI-PERMANENTE NAGELLAK

Tijdens deze workshop leer je de twee technieken. Je leert Sopolish verwijderen door de gel los te weken of het eraf te pellen. De verwijdermethode is afhankelijk van het type nagel van jouw klant en van de basisgel die jij hiervoor hebt gekozen. Sopolish semi-permanente nagellak is een snelle salonbehandeling die een perfect resultaat oplevert, én tot maar liefst 3 weken lang houdt (als je de Structure Base gebruikt) of gedurende 2 weken (als je de Easy Soak of Easy Peel gebruikt). En één ding is zeker: geen nagelschade! Nooit!

Andere workshops

Trend Looks workshop

Nieuw seizoen, nieuwe nail art! Voor elk nieuw seizoen organiseert ProNails een workshop New Trend Looks om jou op de hoogte te houden.
Benieuwd naar de nieuwe trends?

Nail Art Basis

Wil jij een trendy Nail Art kunnen plaatsen bij jouw klanten? Dan is dit de geschikte workshop voor jou!

Deze technieken kan je zowel toepassen met Gellak als met Sopolish.

Schakel over op ProNails workshop

Kiezen voor ProNails is kiezen voor producten van topkwaliteit en kunnen vertrouwen op een bedrijf dat 100% achter jou staat. Kom eens kennismaken, we delen onze expertise graag!

WIL JE METEEN BEGINNEN MET LEREN?

  Get the look 

DIY met onze eenvoudige nail art looks!

  Tech Talk 

Krijg alle tips en tricks met betrekking tot de meest relevante onderwerpen voor professionals.

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback