SALON HYGIENE & SAFETY


 

GRATIS Motivational Monday webinar
15/02 - Salon Safety & Hygiene

Als het op veiligheid en hygiëne in jouw salon aankomt, kan je niet voorzichtig genoeg zijn. Enkel wanneer jij alle veiligheidsrichtlijnen 100% correct toepast, kunnen jouw klanten erop vertrouwen dat ze in goede handen zijn. Tijdens deze webinar tonen we je alle stappen voor een optimale en veilige salonhygiëne.

Leer alle ProNails nail liquids op de juiste manier gebruiken!

Elke nagelservice start (en eindigt) met een grondige ontsmetting. Hiervoor zijn de juiste ontsmettingsvloeistoffen van essentieel belang. We leggen je in detail uit welk product je waarvoor en hoe gebruikt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Onze professionele nail liquids zorgen namelijk voor het correct ontvetten van de nagel, het verwijderen van de kleeflaag, en het vlot verwijderen van onze LongWear nagellak. Enkel wanneer je de juiste, professionele nail liquids van ProNails gebruikt, ben je er zeker van dat er geen hechtings- of lifting problemen zullen opduiken. 

Bovendien lanceerden we tijdens deze webinar enkele Limited Editions must-haves en een voordelige deal die je zeker niet mag missen!