DE MASTER E-LEARNING-METHODE


Met de Master e-learning kan je de Master Gel-opleiding in je eigen tijd, op je eigen tempo en in het comfort van je eigen huis volgen.

Waar en wanneer je maar wilt. De e-learning-cursus behandelt de verschillende applicatietechnieken en de verschillende natuurlijke looks, zoals de Babyboom, French manicure en meer.

Bovendien komen technische aandachtspunten, probleemoplossende tips en zelfs enkele verkooptechnieken aan bod. Bijvoorbeeld: Hoe trek ik meer klanten aan? Hoe kan ik retailproducten aan deze klanten verkopen?

Zodra je de Master e-learning-cursus aangeschaft hebt, krijg je een mail met toegang tot dit e-learning-platform. Daar start je de cursus wanneer jij dit wilt.

Hoe het werkt


  • Je kan jouw vooruitgang op de voet volgen, aangezien je de cursus in stappen volgt. Na ieder hoofdstuk moet je een aantal vragen beantwoorden om door te kunnen gaan naar het volgende onderdeel.

  • Aan het einde van de cursus wordt jouw werk a.d.h.v. foto’s door de docent persoonlijk geëvalueerd en wordt er feedback op geven en besloten of jij al dan niet geslaagd bent voor de cursus.

  • Als je geslaagd bent, ontvang je het Master Stylist Certificaat.

  • Je krijgt onbeperkte toegang tot het e-learning platform, zodat je de tutorials op elk gewenst moment opnieuw kan bekijken.

  • Bekijk de onderstaande video om de verschillende stappen van de Master e-learning cursus van dichterbij te ontdekken.

MASTER E-LEARNING KIT zonder Smart Light

Deze kit is ideaal voor stylistes die reeds een Smart Light hebben. Als je voor deze kit kiest, bespaar je -40% en betaal je slechts € 134*!

Je krijgt de e-learning volledig GRATIS wanneer je de basisproducten aankoopt.

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • Alle basisproducten die je nodig hebt om de 'Master Drop techniek' te leren met de Master Clear en een Flexi Base voor flexibele nagels (t.w.v. € 134,03)
  • Master e-learning cursus (levenslange toegang, t.w.v. € 95)

*De totaalprijs en actieprijs kunnen per land verschillen.

MASTER E-LEARNING KIT met Smart Light

We bieden deze Master e-learning momenteel aan in een uitzonderlijk voordelige promokit voor € 370* (in plaats van € 598*). Je bespaart dus € 228!

Bij deze kit krijg je de basisproducten en e-learning GRATIS!

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • Alle basisproducten die je nodig hebt om de ‘Master Drop techniek’ met de Master Clear te leren en een Flexi Base voor flexibele nagels (waarde € 134,03)
  • Master e-learning cursus (onbeperkte toegang, waarde € 95)
  • Smart Light LIMITED EDITION (waarde € 370!)

De totaalwaarde van deze kit is € 598*, maar je krijgt 'em nu voor slechts € 370*, wat eigenlijk de prijs is voor de Smart Light LIMITED EDITION alleen. Deze deal mag je dus echt niet missen!

*De totaalprijs en actieprijs kunnen per land verschillen.

 

WAAROM PRONAILS ACADEMY ?

Volledig ingerichte opleidingscentra op meerdere locaties

ProNails Academy Certificaat

Persoonlijke aanpak & individuele feedback