WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PRONAILS PREMIUM SALON?


 

Waarom klanten kiezen voor ProNails Premium salons?

  • Unieke salonervaring: een Premium Salon bied je een unieke salonervaring in een mooie setting. Je voelt je meteen thuis en kan er van een welverdiend zen-moment genieten.
  • Premium professionele service en producten: in iedere Premium Salon, ongeacht waar, kan je vertrouwen op goed opgeleide nagelexperts die jou een premium nagelbehandeling met de beste kwaliteitsproducten zullen aanbieden.
  • Innovaties en trends: je kan er kiezen uit efficiënte en innovatieve behandelingen in de trendkleuren van het seizoen. Alles wat je nodig hebt om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je eigen stijl tot uiting te brengen.
  • Schoonheidstips op maat: je kan genieten van een persoonlijke aanpak en een behandeling die aansluit op jouw schoonheidsbehoeften. Krijg persoonlijk en professioneel advies om jouw nagels, handen en voeten het hele jaar door in topconditie te houden.

Waarom professionals kiezen voor een Premium partnership

  • Professionele partner: je gaat een hechte samenwerking aan waarmee je jouw zaak kunt laten groeien en tegelijkertijd professionele support krijgt. Je wordt verbonden met een lokaal en globaal netwerk van professionals. En je krijgt als eerste de nieuwste productinnovaties en -technieken, en je geniet van business tips en persoonlijke ondersteuning.
  • Sterk merk: als ProNails Premium Salon word je versterkt door een internationaal erkend en geliefd merk waar klanten op vertrouwen. Deze naamsbekendheid straalt af op jouw salon en zorgt voor zichtbaarheid en herkenning, zowel online als in jouw stad.
  • Totaalconcept voor je salon: het interieur van je salon, de productdisplays of de marketing van je salon, ProNails heeft het allemaal voor je uitgedacht en biedt een totaal salonconcept dat jou effectieve en goed ontworpen oplossingen biedt: van opstart tot het dagelijkse runnen van je zaak.
  • Succesvolle zaak: als Premium Partner maak je van jouw salon een bloeiende zaak. ProNails biedt retailproducten aan die jij in je salon kan doorverkopen. Zo genieten jouw klanten ook thuis van een professionele kwaliteit. 

VOLG HUN VOORBEELD

Momenteel hebben we xx ProNails Premium Salons in heel Europa. Veel dappere zakenvrouwen grepen de kans en maakten van hun salon een exclusieve plek waar klanten de beste behandelingen krijgen in de meest comfortabele en luxueuze setting.

Bekijk de meest inspirerende salon make-overs die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben. En vergeet niet: misschien ben jij de volgende wel!

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in het worden van een ProNails Premium salon?

Laat het ons weten!

 Vul het formulier in en vertel ons waarom jij de perfecte volgende Premium Salon bent.