COMING SOON! VISION PRO 800


Met 40 jaar ervaring en een duidelijke visie over wat de toekomst van professionele nagelstyling zou moeten zijn, creëerde ProNails de afzuignagelmachine van jouw dromen.

Met 40 jaar ervaring en een duidelijke visie over wat de toekomst van professionele nagelstyling zou moeten zijn, creëerde ProNails de afzuignagelmachine van jouw dromen.

De ProNails Vision Pro 800 is de toekomst van professionele nagelstyling! En hij zal je manier van werken voorgoed veranderen!

Niet alleen het revolutionaire design van de ProNails VP 800 maakt het tot de meest elegante en luxueuze nagelfrees. Ook zijn hoogtechnologisch afwerking maakt het tot de meestbetrouwbare, krachtige, comfortabele én hygiënische nagelfrees met afzuigsysteem ooit!

De Vision Pro 800 doet zijn naam alle eer aan: de innovatieve technologie van dit toestel is 100% gebaseerd op de visie van professionele nagelstylistes.

Wij hebben dit slimme toestel ontworpen met jou in gedachten en met een duidelijke visie op je behoeften als professionele nagelstyliste.

  • Wij willen dat je voor elke klant een perfect resultaat kunt bereiken.
  • We willen ook dat je sneller en comfortabeler kunt werken,
  • met behoud van een goede gezondheid voor jou en jouw klant,
  • en we willen dat je dit doet op de veiligst mogelijke manier, volgens de meest hygiënische normen.

Elk detail van dit toestel werd grondig onderzocht en geoptimaliseerd, zodat dit model aan de top van zijn klasse staat.

In mei zullen we deze nieuwe, stille nagelfrees met geïntegreerde afzuiging te koop aanbieden op onze webshop. Nu al nieuwsgierig?

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je gecontacteerd worden wanneer de Vision Pro 800 beschikbaar is op onze webshop? Laat dan hier jouw gegevens achter!

Schrijf je in voor onze Motivational Monday webinar op 17 mei

Tijdens deze webinar zullen we alle voordelen van deze nieuwe nagelfrees in detail van A tot Z uitleggen. Meer info en de link om in te schrijven volgen snel!

Misschien kan je al een tijdsblok in je agenda vrijhouden op 17/05/2021?

  • Nederlands: 10u - 11u
  • Frans: 14u - 15u
  • Engels: 16u - 17u