SMART LIGHT LED LAMP: SCHAKEL DE TOEKOMST AAN!


In 2021 vieren we ons 40-jarig bestaan van ProNails. Voor deze speciale gelegenheid lanceren wij je geliefde SMART LIGHT LED in een zeer trendy, marmeren casing. Dit is een Limited Edition, dus een echte must-have voor jouw salon!

Wil jij meer weten over dit onderwerp?

Herbekijk dan zeker onze GRATIS webinar van maandag 8/03/2021 en ontdek alles over het belang van perfect uitharden van gels zonder warmtesensatie!

Waarom zou je de Smart Light gebruiken?

Maak slimme keuzes. Vooral wat betreft het kiezen van de uithardende LED-lampen van jouw salon. Een slimme machine biedt jou en je klant veiligheid, snelheid en comfort. De juiste lamp staat garant voor een perfecte set nagels en de snelst mogelijke behandeling.

1. SLIM = SNEL

Sneller uitharden versnelt de tijd die jij voor de nagelbehandeling nodig hebt. De Smart Light is ontwikkeld om jouw gels zo snel mogelijk uit te harden. Werk aan 5 vingers tegelijk en hard ze binnen 30 seconden per laag uit.

2. SLIM = COMFORT

Zorg ervoor dat jouw meer gevoelige klanten geen last meer hebben van die nare warmstesensatie en hard jouw gels uit met de Soft-functie. Kies voor 30 SOFT voor alle basis- en bouwgels of 60 SOFT voor warmtegevoelige klanten of nieuwelingen op het gebied van gelnagels.

3. SLIMME LEDS VOOR AL JOUW GELS

De Smart Light maakt gebruik van twee soorten LED-licht en zorgt voor een perfecte uitharding van alle ProNails LED- én UV-gels. Bouwgels, Gellak, Sopolish, basisgels of gloss-gels: met de Smart Light heb je dé perfecte machine voor al jouw gels.

4. SLIMMER UITHARDEN

Alle 5 de vingers tegelijk perfect uitharden? Dat lukt je alleen met de Smart Light, dankzij de doordachte positionering van de leds en de duidelijke aanduiding voor de handpositie van jouw klant.

5. SLIMME SENSOREN

Hand erin, hij schakelt automatisch aan, hand eruit, hij schakelt automatisch uit. Supermakkelijk. Wil je toch liever de touwtjes in handen hebben? Dat kan, met één druk op de knop!

6. TIP

We krijgen veel vragen over het wattage van onze lampen. Wattage staat niet gelijk aan UV-intensiteit. Wattage betekent ALLEEN de hoeveelheid elektrisch vermogen dat de lamp verbruikt.

Andere productinnovaties